У мережі показали, як один з магазинів продає українцям звичайне печиво за занадто високою ціною.

Кадрами з магазину поділилася Ольга Берлінська в мережі ТikТok.

Так, блогерка веде в ТikТok рубрикуперебір, де показує занадто високі ціни на ті чи інші товари. Цього разу вона відвідала магазин" Гудвайн", який розташований у центрі Києва аби придбати щось для себе.

Тут жінка помітила цукрове печиво "вушка" за занадто високою ціною. Виявилося, що 250 грамів продають у цьому магазині за 199 гривень.

Печево "Вушка", скріншот
Печево "Вушка", скріншот

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ще один перебір. "Вушка", самі звичайні "вушка" 250 грамів, 199 гривень. Виходить штука кілограм, ви що хворі на голову?", - зазначила блогерка у своєму відео.

Печево "Вушка", скріншот
Печево "Вушка", скріншот

Користувачі мережі в коментарях почали одразу обговорювати ціну на печиво. Деякі зазначили, що вона занадто завищена, адже реальна ціна має бути нижчою.

"Бальні ті, хто купує.😆🥴😳", "Їх ціна за кг 70 грн, а на закупці ще менше", "Я думала спочатку що це рублі 😳 поки не озвучила, що це в грн, я в щоці😟", "Не там ви скуповуєтесь, запитайте у Зеленської та Тищенка", "Я б їх не взяла", "Оце ціни", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@olgaberlinskaya

перебор #ОльгаБерлинская #волхва

♬ оригинальный звук - ОльгаБерлинская

Нагадаємо, українці замовили святкове олів'є, але отримали щось дивне: плаває в майонезі і волосина в подарунок. Українці поскаржилися на доставку святкової їжі додому

Раніше Знай писав, українцям впарюють звичайні яйця під виглядом "дорогих" - платимо за упаковку: "Мутять чорти знову"

Також Знай писав, українці вдень з вогнем знайшли скумбрію Зеленською по 8 грн - здивуванню немає меж: "І гречки по 12..."