У Запоріжжі пара замовила новорічну їжу додому, проте була розчарована. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Як відомо, під час замовлення їжі довгий час був єдиним способом скрасити будні дні і не витрачати час на готування. Компанії, які займалися доставкою їжі додому, отримали серйозну надбавку до зарплати.

Скрін, відео YouTube Олів'є
Скрін, відео YouTube Олів'є

Ближче до новорічних свят не у всіх українців було багато вільного часу, тому вони часто користувалися доставкою святкової їжі додому. Однак багато українських кафе, ресторанів працюють не ідеально, що призводить до різних курйозів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зокрема, на доставку їжі поскаржилися жителі Запоріжжя. Вони замовили олів'є, яке було жахливо приготовлено і містить в собі волосся.

"Очікування – Реальність. Пара замовила їжу додому, щоб не витрачати останній вихідний на приготування, але їм доставили плаваюче в майонезі олів'є і волосся в подарунок. Замість приємної вечері-зайві витрати і дві години на кухні",-повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "спасибі, р*ганул". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.