Наші читачі точно повинні пам'ятати, що перед Новим роком перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла українцям про те, що прийнято ставити на святковий стіл в її родині. В один прекрасний момент Олена Зеленська заявила, що дуже любить скумбрію, а потім навіть заявила, що в Україні скумбрія коштує по 8 гривень.

Справедливості заради варто відзначити, що спочатку багато хто подумав, що перша леді говорить про ціну за кілограм, проте потім Зеленська сказала, що бачила такі ціни в магазинах, але тільки за 100 гр. І ось, прийшов час - українці знайшли майже таку ж ціну - по 9 гривень за 100 гр.

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача мережі TikTok Сергія Жеваго.

Публікація Сергія Жеваго, сккріншот: TikTok
Публікація Сергія Жеваго, сккріншот: TikTok

У відео можна помітити, що українець прийшов до супермаркету популярної мережі магазинів "АТБ", де і знайшов скумбрію по 9 грн за 100 гр. Сергій навіть написав на відео, що "прийшов за скумбрією по 8 грн.кг".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також важко не помітити, що українці почали активно коментувати нове відео: "А що ніхто ніколи не помилявся?", "Дідько, вже немає", "немає і не було", "і гречки Немає по 12 грн/кг", "Шик музика під відео, частіше б такі гони)", "1. не 8 грн, а 9. 2. написано увага ціну вказано за 100 грам".

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Раніше повідомляли, у Тищенка нахапалася? Перша леді Олена Зеленська заявила, що скумбрія коштує по 8 грн за кг.

Як повідомляв Знай.uа, прощай зарплата, Здрастуй, Новий Рік! Українцям показали ціни на продукти, грошей на все не вистачить.

Знай.uа писав, українка мало не купила сир "зі знижкою" за 350 грн: свіжий коштував 200.