Новорічні свята залишають помітний відбиток на обличчях багатьох людей, адже в цей період потрібно обійти всіх близьких і з кожним відзначити прихід нового року. Після затяжних вихідних потрібно подумати про відновлення організму після гулянь.

Ми розповімо, як відновити здоров'я, позбутися похмілля і прийти у форму після свят, передає "Інформатор".

Похмілля

Щоб позбутися від похмілля, перш за все не варто сильно напиватися. Якщо знати міру, і не змішувати слабоалкогольні і міцні напої, то алкогольне отруєння вам не загрожує. Також не забувайте закушувати в міру.

Новорічний стіл,  фото Getty Images
Новорічний стіл, фото Getty Images

Під час вечірки не забувайте рухатися побільше. Танцюйте або прогуляйтеся по місту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Солодощі

Цукор - гарне "паливо" для мізків і відмінний активатор гарного настрою. Однак переборщувати зі споживанням цукру не варто. Надмірна його кількість навпаки призведе до слабкості і втоми. А ось невелика порція подарує вам енергію і зарядить позитивом.

Займіться спортом

Після новорічних свят організм буквально кричить про зайве навантаження. Похмілля, переїдання і подальший набір ваги від надмірної кількості смаколиків. У цей період заняття спортом прийдуть вам на допомогу.

Новорічний стіл, фото: volynnews.com
Новорічний стіл, фото: volynnews.com


Приведіть себе в порядок


З ранку після пробудження насамперед випийте склянку води. Пам'ятайте, що похмелятися алкоголем вкрай не бажано. Це полегшить ваш стан тільки на час. Спробуйте з'їсти легкий курячий суп, а після прийняти ванну з морською сіллю. Для дівчат порятунком стане легкий макіяж.


Згадуйте хороше


Здавалося б зовні ви вже відновилися, але внутрішня депресія і смуток не покидає вас. Свято закінчилося і його знову змінить рутина. Але підняти собі настрій можна легко, згадайте все хороше, що було в період зимових свят. Можна переглянути всі фото і відео і зануритися в атмосферу щастя.

Продовження вечірки

Новорічний стіл, скріншот: Youtube
Новорічний стіл, скріншот: Youtube


Це зовсім не означає, що потрібно знову стояти годинами біля плити. Навіть в розвантажувальні дні після гулянь можна продовжити радувати близьких святковою атмосферою. Навідайтеся до родичів, вручіть їм подарунки і влаштуйте сюрприз.

Позитивні емоції, які ви подаруєте людям, обов'язково повернуться до вас в подвійному розмірі.

Нагадавши, вертеп для Ісуса: українські герої відтворили Різдво Христа в мініатюрі. На заході Україні все більшої і більшої популярності набирають рукотворні вертепи

Також Знай писав, українцям запропонували назавжди скасувати зимовий час і останній раз перевести стрілки: "Люди повертаються додому в темряві"

Раніше Знай повідомляв, зустріч людини з Богом-митрополит Антоній розповів про духовний сенс свята Різдва Христового