Закінчується перший тиждень нового 2022 року, який зіпсував всю зимову казку у всіх областях, крім західних, де в горах ще лежить сніжок.
Пройшов одне з найважливіших свят-Різдво Христове, і тепер ми готові поговорити про прогноз погоди на неділю, 9 січня. Нас чекають опади - сніжок і дощ при плюсовій температурі. Холодно практично ніде, але це тільки поки. Ближче до середини наступного тижня повернуться морози.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася про те, яким буде 9 січня.

"Кому снігу і справжньої різдвяної картинки? 9-го січня, у західних, північних та центральних областях України йтиме сніг та мокрий сніг. У центрі сніг буде переходити в дощ. Можливі сильні опади! Відповідно: налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Перша половина наступного тижня принесе в Україну суттєві морози (але не опади, опади - то в неділю)!", - пише вона.

У неділю, 9 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃ ...+8℃ вдень і -10℃ ...+1℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -1℃ ...+1℃ вдень, вночі -2℃ ...-4℃.

Прогноз погоди на 9 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 9 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, щедрування, хрещення і старий Новий Рік: календар і ритуали всіх різдвяних свят з 7 по 19 січня

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, Відійди звідти!"

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"