У TikTok неймовірно популярно відео, в якому підліток лякає своє вітчима за допомогою розіграшу в коридорі.

У реальному житті ніколи не очікуєш стати героєм, ніби у фільмі жахів. Але цей 16-річний хлопець Чейз Креншоу максимально постарався, щоб створити моторошну атмосферу. Він побачив, як його батько йде по коридору і вимикає світло всюди, тому це була прекрасна можливість, щоб посміятися над ним.

Розіграш над батьком, скріншот: TikTok
Розіграш над батьком, скріншот: TikTok

Чоловік йде вздовж довгого коридору, поки камера фіксує всі його рухи. Він вимикає світло в кожній кімнаті, все навколо схоже на офісне приміщення. Світло в самому коридорі вже було вимкнено, тому навколо було досить темно. Вітчим йде і хлопець повзе на четвереньках позаду, але не дає себе помітити. Коли чоловік відчув, що хтось є поруч, він обернувся, але нічого не помітив.

"Привіт?", - злякано каже батько хлопця.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У відповідь він нічого не почув, тому продовжив йти по коридору, але з часом Чейз знову повторив пробіжку на четвереньках, але в іншу кімнату.

Розіграш над батьком, скріншот: TikTok
Розіграш над батьком, скріншот: TikTok

Вітчим вже сильно злякався, обернувся і кинув в ту сторону кепку. А незабаром і сам побіг до виходу, тоді як дитина, звичайно ж, побіг за ним.

@chasecrenshawofficial

#fyp #foryoupage #viral #pranked me and My stepdad 😂 COMMENT FYP!!!!

♬ original sound - c h @ $ e

Нагадаємо, чоловік виграв 60 млн доларів у лотереї, але залишився працювати на колишньому місці: "Завжди мрієте..."

Як повідомляв "Знай.ua", шахраї заманюють українців на липові сайти косметики і чистять їх кишені: "Купи крем..."

Знай.ua писав, в окулярах і з хвостиком: 32-річна дружина Євгена Петросяна перетворилася на Катю Пушкарьову