Відомий український політик, народний депутат політичної сили "Слуга народу", Микола Тищенко в черговий раз осоромився. Сталося це на Різдво.

Справа в тому, що на сторінці чоловіка в соціальній мережі Facebook з'явився новий пост, в якому привітав українців зі святом, однак, у своєрідній манері.

Після різдвяної колядки він додав "Христос Воскрес" - привітання християн у перший день Великодня.

Пост Миколи Тищенка, фото: скріншот
Пост Миколи Тищенка, фото: скріншот

Потім, практично відразу він написав новий пост, в якому вже був текст іншої різдвяної колядки "Місяченько бравий виглянув з-за хмари".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наприкінці колядки він виправився, і вже написав фразу, яка прославляє народження Ісуса Христа "Христос народився! Славіте Його".

Це не перший, і далеко не останній найімовірніше прокол народного депутата. Не так давно під час інтерв'ю він заявив, що не помітив зростання цін в Україні на основні продукти, і продовжує купувати продукти на Бессарабському ринку, який є найдорожчим у Києві.

"Я на Бессарабку ходжу, мені там подобається сало їсти. Все залежить від того шматка, який залишається. Але перший або другий шматок сала коштує десь від 50 до 100 гривень за кілограм" - розповідав тоді чоловік. А кілька років тому річницю трагедії ЧАЕС і зовсім назвав святом.

Микола Тищенко / фото: Facebook
Микола Тищенко / фото: Facebook

Цього разу найімовірніше його виправили в коментарях, і він замінив пост, однак, активні користувачі Мережі встигли зробити скріншот.

Нагадаємо, що любитель гречки по 12 Микола Тищенко назвав себе "молоддю" і запропонував дати котлетам нову назву

Раніше повідомлялося, що Микола Тищенко нарешті показав, як виглядають його знамениті "мітболи по-оболонськи"

Також, Микола Тищенко виправдався за корпоратив "слуг народу" у своєму ресторані