Вчора, 9 вересня 2021 року, посеред засідання Верховної Ради України сталася бійка між Гео Леросом і народним депутатом від Партії "Слуга народу" Миколою Тищенком.

Скандально відомий нардеп Гео Лерос виступав з промовою під час заслуховування звіту Тимчасової слідчої комісії з питань перевірки та оцінки стану АТ "Українська залізниця".

Сутички, Тищенко і Лерос - скріншот
Сутички, Тищенко і Лерос - скріншот

"Пане Зеленський, ви можете скільки завгодно призначати своїх друзів, знайомих на керівні державні посади. Але ви перетворюєте цю країну на філію мафії. Добре, що тут є такі люди як Тищенко...", - зазначив Гео Лерос.

А зараз Микола Тищенко виклав кумедну публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він опинився перед іконами і поставив свічку, доповнивши дію колючим підписом на адресу Гео Лероса.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Помолився за здоров'я Гео Лероса. Хай допоможе йому Господь зійти з хибного шляху і знайти шлях істинний", - заявив він.

Сутички, Тищенко і Лерос - скріншот
Сутички, Тищенко і Лерос - скріншот

"Хай береже Господь!!!", "Ви жартуєте трохи не в тому місці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тищенко заламав колегу-нардепа прямо в сесійній залі: "Давай по темі!"

Як повідомляв "Знай.ua", напад Тищенка на Лероса прямо на трибуні Ради – це ще одна ілюстрація того, як влада душить свободу слова - Джангіров

Знай.ua писав, Тищенко зчепився з Куницьким прямо в їдальні Ради: "Напав з кулаками"