Президент України Володимир Зеленський, який на даний момент перебуває у відпустці в Українських Карпатах, привітав співгромадян з великим святом - Різдвом.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно український гарант сповіщає жителів про найважливіші новини, які стосуються країни і ролі України в світі.

На цей раз пост досить святковий. Володимир Зеленський спускається по горі в Карпатах, і одночасно записує святкове привітання для українців.

"Наші гори. Наші люди. Наша дивовижна Україна. Всім щасливого Різдва!"- підписана публікація в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На самому ролику гарант спускається з гори в спеціальній екіпіровці, і найімовірніше для цього він використовує сноуборд, так як лижних палиць в руках у нього не було видно.

Видно, що він встиг відпочити після важкого року, і зовсім скоро приступить до роботи з новими силами і наповнений енергією.

До слова, в мережі днями з'явилася фотографія президента і глави офісу президента Андрія Єрмака, які обідали в Буковелі.

Президент у Буковелі, фото: Цензор.Ні
Президент у Буковелі, фото: Цензор.Ні

Примітно, що вони сиділи в звичайному кафе поруч з іншими туристами, щоб бути ближче до народу. Знімок з'явився в мережі завдяки порталу Цензор.Ні.

В руках у Володимира Зеленського був графин з прозорою рідиною, і що саме там було - залишається тільки здогадуватися. Разом з ними за столом сиділо ще кілька чоловіків, і хто це був - також не повідомляється.

Скріншот з відео, Володимир Зеленський
Скріншот з відео, Володимир Зеленський

До слова, в Карпатах він без дружини і дітей. Вони в цей час полетіли кудись на відпочинок. Куди саме-невідомо, але, є припущення, що в Стамбул, і сталося це в середу, 5 січня.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський показав, як знімали його 20-хвилинне привітання на Новий Рік

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський у Святвечір порадив українцям залишити все погане в минулому і подумати про примирення

Також, українським чоловікам запропонували народити дитину в 2022 році: за" ухилення " штраф-1500 грн