Валерій Меладзе "повернувся" після Нового року з Джанабаєвої з синцями під очима: "проблеми..."

Екс-солістка "Віагри" Альбіна Джанабаєва якось перед Новим роком зізналася, що знову змушена святкувати без коханого чоловіка Валерія Меладзе, але з рідними дітками.

"Недосипання може привести до набору ваги, проблем з серцем і навіть депресії. Розповідаємо, скільки часу треба спати дітям і дорослим і як поліпшити сон🤪", - пише Джанабаєва в публікації.

Банкомат "Ощадбанку" видав бідній старенькій сувенірні 500 гривень-нічого довести не вдалося: "чверть пенсії полетіли в трубу"

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі Ощадбанку регулярно залишають різні коментарі, часто негативні, з приводу роботи служби підтримки, банкоматів і діяльності фінансової установи в цілому. Цього разу відгук обуреного українця опублікували в Telegram-каналі "Харків 1654"

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

У свекрухи автора публікації сталася неприємна ситуація. Літня жінка захотіла зняти готівкові кошти зі своєї картки в банкоматі "Ощадбанку" на проспекті Гагаріна 173в. невідомим чином їй видали фальшиві 500 гривень, які зазвичай продаються в сувенірних крамницях.

Арсен Мірзоян "возз'єднав" дітей від першого шлюбу з донькою від Тоні Матвієнко: про таких старших братів мріє кожна дівчинка

Арсен Мірзоян опублікував зворушливий знімок з сімейної поїздки в засніжені Карпати. У кадрі можна побачити всіх дітей артиста, присутніх біля забавного сніговика, якому вони зробили бороду з маленьких гілочок, а замість очей - вставили яблука. Як відомо, зоряна пара виховує дочку Ніну. Також у Арсена є сини Влад і Артем від попереднього шлюбу з жінкою Ганною, у Тоні-старша дочка Уляна.

"З Новим Роком та Різдвом! Божого всім благословення!"- залишив побажання свої фанатам Арсен.

BMW створила електрокар-хамелеон: змінює колір з сірого в білий по одному натисненню кнопки

Стало відомо про те, що BMW показала кросовер, який здатний змінювати колір кузова за лічені секунди. Нова технологія, яка здивує весь світ.

Все це відбувається на технологічній виставці CES 2022, яка на даний момент проходить в Лас-Вегасі. Компанія BMW представила електричний кросовер іХ, в яку вбудована інноваційна схема забарвлення.

Меган Маркл раптово стала жертвою

У соціальній мережі оприлюднили дивовижну новину, яка стосується дружини принца Гаррі Меган Маркл. Стало відомо, що вона виграла суд за те, що в її особисте життя втрутилося видання «The Mail on Sunday».

"Напередодні стало відомо, що Меган Маркл остаточно виграла суд з британським виданням The Mail on Sunday. Після того, як в ньому опублікували серію статей з використанням особистих листів герцогині з батьком, вона також зажадала компенсацію за вторгнення в її приватне життя. Правда, щось нам підказує, що рішення суду її здивує. Подробиці - за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Якими були різдвяні листівки в Україні 100 років тому: від першого малюнка до підпільного виробництва за часів Другої світової

Індустрію різдвяної листівки сформували українські видавництва ще на початку минулого століття, тоді її тиражували в кількох друкарнях, насамперед на Галичині. Авторами малюнків були відомі художники.

Перша друкована листівка, Джон Калкот Горслі
Перша друкована листівка, Джон Калкот Горслі

В Україні різдвяні листівки почали поширюватися в кінці XIX століття. Сюжети були різні: колядники, Святвечір, Різдвяний Дідух, Діва Марія з Ісусом, ангели, волхви, засніжені види, трембітари.

Різдвяні листівки, Мирон Левицький
Різдвяні листівки, Мирон Левицький