Володимир Зеленський у Святвечір порадив українцям залишити все погане в минулому і подумати про примирення: "Головне - любов"

Президент Володимир Зеленський урочисто привітав усіх українців з одним з найголовніших християнських свят - Різдвом. За традицією, відеоролик був знятий на красивій святковій локації в центрі столиці, за участю звичайних перехожих і дітей.

Скріншот з відео, Володимир Зеленський
Скріншот з відео, Володимир Зеленський

Підопічна Потапа Мішель Андраде перевірила свій рот на міцність, засунула аж 12: "Навчилася прикольною традиції"

6 січня-священний день для багатьох українців. Адже саме сьогодні вони відзначають Святвечір, який символізує народження Христа. Але як же відзначатимуть українські зірки, яких ми регулярно бачимо на телеекранах? Ведуча проекту "Орел і Решка. Земляни" Michelle Andrade під бій курантів, як і всі, загадує бажання. Правда, робить це оригінально-по-болівійськи! Традиція для неї - свіжа, але дуже цікава.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

На головній площі Казахстану влаштували АТО: в Мережу потрапили кадри "зачистки" з Алма-Ати

У мережі з'явилося відео зачистки головної площі в Алма-Ати, що в Казахстані. Там вже кілька днів триває революція. Місцеві жителі вимагають повалити владу. А Алма-Ати йде антитерористична операція, а на вулицях чути стрілянину.

Протести в Казахстані, фото: Супутник
Протести в Казахстані, фото: Супутник

Чорний маг, мольфарка і астролог передбачили долю України в 2022 році: "Не треба боятися"

Економічне зростання і достаток передбачають екстрасенси для України на 2022 рік. Також кажуть, що на Донбасі не буде повномасштабної війни, а пандемія піде на спад. Якими стали передбачення на 2022 рік, розповіли в сюжеті програми «Факти ICTV». Пані Магдалена із Закарпаття-мольфарка у сьомому коліні. Вона "ріже дим за годинниковою стрілкою мольфарським ножем", щоб передбачити долю. За її словами, протистояння з Росією в 2022 році піде на спад.

Астролог, скріншот: Youtube
Астролог, скріншот: Youtube

Митрополит Епіфаній зрадів "силі" Томосу перед Різдвом Христовим і порадував українців доброю звісткою: "Зірка освітила шлях"

Митрополит Епіфаній заявив, що для нас вже третій рік поспіль різдвяні свята - особлива радість, так як є ще один привід для подяки Господу за благодійність, якому удостоїлася ПЦУ. Тоді, під час спільної літургії, з рук Вселенського Патріарха Варфоломія був отриманий Томос про автокефалію.

Митрополит Епіфаній, фото: Facebook
Митрополит Епіфаній, фото: Facebook