Відомий український доктор Євген Комаровський знову дав поради українцям стосовно здоров'я. Цього разу він поговорив на тему того, що робити якщо ви перемерзли.

На своєму YouTube-каналі він опублікував ролик, в якому дав ряд корисних порад. Також, все це він продублював і на свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

За словами Євгена Комаровського ні в якому разі не можна розтиратися, а також приймати алкогольні напої, якщо ви раптом перемерзли. Все тому що алкоголь викликає розширення судин, а також створює ілюзію тепла.

"Тому що до розширених судин шкіри йде приплив крові. Але коли судини шкіри розширюються і там активізується кровообіг, то активізується втрата тепла", - сказав лікар.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В першу чергу з себе необхідно зняти все мокре і холодне, і переодягнутися в сухе і по максимуму тепле. Це може захистити вас від переохолодження і хвороб.

Гарячим душем і чаєм зігріватися також не варто, тому що шкіра на холоді втрачає чутливість, і потім можна отримати опік.

"Ви можете потім отримати опік і не відчути дійсно дуже гаряче", - продовжив він.

Коли ви вже переодяглися у все найтепліше, найкращим рішенням буде залізти під ковдру, і почекати, поки ви відігрієтеся до кінця.

Такі поради повинні допомогти вам захиститися від застуд, а також ви не отримаєте переохолодження.

Нагадаємо, що Євген Комаровський попередив українців про нову "недугу", після карантину майже у кожного

Раніше повідомлялося, що доктор Євген Комаровський перевтілився в Діда Мороза і побажав українкам нежадних мужиків

Також, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла