Сертифікати про повний курс вакцинації від коронавірусної інфекції, які надають в Україні, визнали дійсними ще у шести країнах світу. Про це повідомили на офіційній сторінці Міністерстві охорони здоров'я України в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, до переліку країн, у які дозволений в’їзд вакцинованим українцям, додалися також Ліван, Чорногорію, Тайвань, Уругвай, Туніс та Таїланд.

У МОЗ нагадали, що під час перетину кордону з цими країнами громадяни України зможуть використовувати цифровий COVID-сертифікат, отриманий в віртуальному застосунку «Дія».

Однак, це стосуватиметься тих громадян, хто повністю вакцинувався від коронавірусної хвороби або тільки нещодавно одужав від неї.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«На сьогодні до складу Довірчої мережі е-здоров'я ЄС входить 60 країн світу. Повний перелік країн-учасниць мережі можна знайти тут - https://bit.ly/335btbE», - додали у відомстві.

Там також зазначили, що у 2022 році планується розширити склад цифрової мережі до восьми десятків країн-учасниць.

Нагадаємо, що третє щеплення, "локдаун" і зустріч "Омікрона": у МОЗ показали, до чого готують українців на зиму 2022

Раніше повідомлялося, що в Україні змінили правила змішування доз різних вакцин: МОЗ повідомив про допустимі комбінації

Також, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс