77-річний американець Джеймс Бойз на сайті знайомств побачив жінку і буквально втратив голову, а тому прилетів в Україну зустрічати Різдво із коханою. Однак все пішло не так, розповіли в сюжеті програми «Факти ICTV».

Чоловік подолав тисячі кілометрів, але з жінкою так і не зустрівся. Натомість познайомився з грабіжниками та поліцією, жебракував і без копійки жив у харківському аеропорту. Якби не співробітниці аеропорту, не ясно, чи зміг би американець повернутися додому.

Скрін, відео YouTube та сама Анна
Скрін, відео YouTube та сама Анна

За словами американця, він їхав до стрункої 40-річної білявки Анни. Вони спілкувалися через відеозв’язок, і колишній інженер з Чикаго вирушив святкувати в Україні Новий рік та Різдво.

Анну він побачив на сайті знайомств, спілкувалися понад три роки, і от його запросили в гості. Він приїхав до Києва, звідти – в Дніпро. Але віртуальна кохана запропонувала їхати звідти в Донецьк. У потязі, що прямував на Донбас, хтось відчинив двері купе і вкрав всі гроші в чоловіка. Пограбований Джеймс звернувся до поліції, а тоді небайдужі люди допомогли йому дістатися до Харкова.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скрін, відео YouTube Джеймс Бойз
Скрін, відео YouTube Джеймс Бойз

1 січня його помітили співробітниці аеропорту, де він жебракував. Дівчата годували чоловіка, який виявився діабетиком, та викликали йому швидку. Вони також повідомили про нього до американського посольства та зібрали гроші на квиток до США.

Вдома у чоловіка є діти та онуки, однак їм про свої пригоди дідусь не розповів – щоб не хвилювалися.

«Слава богу, що живий залишився», «Старий бешкетник...», «Боже, старий дідо, думав, що молодиця клюне на нього», «Добре, що є добрі люди, які допомогли діду. Шкода, що урок пройшов даремно і він не забуває свою Анну. Хочеться вірити, що нашому співвітчизнику теж допоможуть у складній ситуації в Америці. Ну дуже хочеться», - пишуть в коментарях українці.

Нагадаємо, що 32-річна мама продає себе чоловікам, щоб подарувати синові Різдво.

Раніше ми повідомляли, що молодята вирішили спробувати секс втрьох і залишили дівчину жити з собою.

Крім того, 44-річна Джолін Діас ходить на побачення разом з донькою, хлопці не помічають підміни: "Ми зробимо це знову".