У четвер, 6 січня, в західній частині України очікується сильний дощ з мокрим снігом. Опади не оминуть також східні та місцями центральні області-на решті території країни буде сонячно. При цьому температура повітря практично не зміниться, прогнозується кофмофртний плюс.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до +7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +2 до +8 градусів, вночі – від +1 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +5, вночі – від 0 до +3 градусів.

У східних регіонах – вдень від +3 до +10, вночі – від +1 до +5. На півдні температура повітря - від +8 до +11 градусів вдень, нічна – до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Погода на 6 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 6 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 6 січня в Україні

6 січня всі православні народи святкують Різдвяний святвечір. З цього дня настають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля віщує родючість. По погоді цього дня пророкують погоду грудня. Якщо в цей день тепло-весна буде холодною; хуртовина — до врожаю пшениці. У народі говорили:»Коли на кутю небо зірчасто — багатий приплід худоби і багато ягід буде". Якщо на Святвечір трапився снігопад, чекай процвітання господарства в новому році, а якщо мороз — в сім'ї буде рада та любов.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною