У січні 2022 року українців порадує ціла низка додаткових вихідних. Оскільки попереду різдвяні свята, громадяни отримають для відпочинку цілих три дні поспіль.

Цей рік для України вже розпочався з трьох довгих святкових вихідних, які припадали на 1-3 січня. За збігом обставин, Різдво теж триватиме три дні, з п'ятниці 7 січня по неділю 9 січня.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

У четвер, 6 січня, робочий день скоротять на годину через Святвечір. Відпрацьовувати пізніше ці різдвяні вихідні не доведеться.

В цілому робочі і вихідні дні в січні розподілилися практично порівну - на 19 робочих припадає 12 вихідних днів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім Нового року і Різдва, в цьому місяці намічається ще кілька державних і релігійних свят, а також пам'ятних дат, але вихідними вони вже не будуть. Хіба що випадуть на суботу чи неділю.

Різдво, Михайлівський золотоверхий монастир - фото Знай.ua
Різдво, Михайлівський золотоверхий монастир - фото Знай.ua

Свята в січні:

  • 8 січня - Собор Пресвятої Богородиці,
  • 13 і 14 Січня - Щедрий вечір і старий Новий Рік,
  • 16 січня - День пам'яті захисників Донецького аеропорту,
  • 19 січня - Хрещення Господнє,
  • 22 січня - День Соборності України,
  • 27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту,
  • 29 січня - День пам'яті Героїв Крут.

Нагадаємо, 20 метрів мотузки, цвяхи і гостра палиця: українців попередили про близьку небезпеку-лід дійде до 15 сантиметрів

Як повідомляв Знай.uа, графік весняних та літніх канікул в українських школярів у 2022 році: скільки і коли відпочиватимуть діти.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська відзвітувала про те, що зробила за 2021 рік для маленьких українців: "міняємо культуру"