Українцям розповіли, як з'ясувати коли лікарняний буде оплачений. Про це повідомляє Фейсбук-портал Мінсоцполітики.

На даний момент Фонд соціального страхування України погасив заборгованість з оплати листків непрацездатності. На це в уряді виділили 1,75 мільярда гривень.

Е-лікарняний. Фото: 112.
Е-лікарняний. Фото: 112.
Е-лікарняний. Фото: 112.

"Фондом соціального страхування України погашено заборгованість з оплати листків непрацездатності завдяки наданій Урядом фінансовій підтримці Фонду в обсязі 1,75 млрд.гривень. Нагадаємо, як з'ясувати, коли оплатять лікарняний", - повідомляє Мінсоцполітики.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Для того щоб дізнатися про те, коли ваш лікарняний буде оплачений, можна заглянути на телеграм-портал Фонду соціального страхування. Там щодня обноявляется інформація.

Крім цього, дату можна уточнити у відділенні Фонду соціального страхування, зателефонувавши на гарячу лінію. Інформацію про телефон в кожній області можна уточнити на офіційному сайті відомства.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.