В Українському центрі оцінки якості освіти назвали дати подачі заявок для проходження пробного ЗНО у 2022 році.

Отже, реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке відбудеться у другій половині березня, пройде з 5 по 22 січня.

Пробне ЗНО
Пробне ЗНО

"Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбувається з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення ЗНО, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання", - зазначили в УЦОЯО.

Зареєструватися на пробне ЗНО можна на сайтах відповідних регіональних центрів оцінки якості освіти. Варто нагадати, що вартість одного пробного ЗНО для одного учасника становить близько 300 грн (у регіонах ціни відрізняються).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Графік проведення пробного ЗНО у 2022 році:

  • 19 березня - з української мови, української мови та літератури;
  • 26 березня - з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщена інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а потім результати проходження тестування.

Результати тестування З української мови, української мови та літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Пробне ЗНО
Пробне ЗНО

Нагадаємо, в заліковці двійки-трійки, а стипендія капає - фінська система освіти змусить українських студентів завити від заздрості

Як повідомляв Знай.uа, продукти за "тисячу Зе", новий вихідний і "ні" військкоматам для жінок - які вимоги висунули Володимиру Зеленському

Також портал Знай.uа писав, що родителі зацькували дитину за відмову мами здавати 5 тисяч на подарунок вихователям: "Жлобихи кінчені"