В Україні збільшилася вартість бланків біометричних документів. Про це повідомляє Державна міграційна служба України.

Відзначається, що з першого дня 2022 року підприємством "Поліграфічний комбінат "Україна" була підвищена вартість бланків біометричних документів.

Міграційна служба зазначає, що поліграфкомбінат зважився на такий крок через підвищення вартості сировини та матеріали.

Закордонний паспорт, 24 канал
Закордонний паспорт, 24 канал

Зокрема, за оформлення ID-картки громадянину України доведеться заплатити 372 за двадцять днів (до цього вартість оформлення була триста сорок п'ять гривень), а за десятиденний процес оформлення доведеться викласти 498 гривень (раніше-471)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон обійдеться в 733 гривні за 20 днів і в 1085 гривень за 10 днів. До подорожчання ціна становила 682 і 1034 грн відповідно.

Нагадавши, Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами-іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року"

Як повідомляв Знай.иа, в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти - "опіки, травми рук, очей та обличчя"

Нагадавши, в Україні Covid - 19 приніс медикам "зелений" Різдвяний подарунок: статистика МОЗ на 25 грудня. Оперативне зведення статистки по захворюваності Covid-19 в Україні за минулу добу

Також Знай писав, українцям заборонили купувати їжу на 1000 від Зеленського, дивимося кіно голодними: "у нас був план". Українці поскаржилися на 1000 гривень від держави. Прибрали можливість купити їжу на ці гроші