Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася своїми думками на рахунок того, чого варто очікувати громадянам у вівторок, 4 січня 2022 року.

Спочатку жінка зізналася, що вже заплуталася, бо невідомо, коли ж починається робочий тиждень після Нового року. За її словами, четвертого числа очікується тепла погода в більшості областей, бо температура буде близько +2℃ ...+6℃.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

У західних і південних регіонах ще тепліше, адже в тому ж Криму очікується +11℃. А ось на півночі і північному сході температура буде злегка свіже, там збережуться "мінусові" градуси.

"Вітер переважно південно-західного напрямку, веселий, весняний, поривчастий, часом зі штормовими поривами до 15-20 метрів в секунду. Найближчої ночі випадатиме дощ з мокрим снігом. Завтра вдень дощ пройде в західних областях (в Карпатах з мокрим снігом), трохи подощить в окремих районах Півночі, загалом - без істотних опадів. Проте вже пізно ввечері 4-го січня і вночі 5-го січня чергова порція дощів охопить західні, північні і центральні області України", - пише Наталка Діденко.

Прогноз погоди від Наталії Діденко, фото: Facebook
Прогноз погоди від Наталії Діденко, фото: Facebook

У Києві домінувати збирається волога повітряна маса, а ось на Різдво очікується чергове зниження температури повітря. Тому Діденко пропонує відірватися зараз від холодильників, щоб прогулятися на вулиці, поки там переважно тепла погода.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років

Як повідомляв "Знай.ua", улюблені курорти українців в Єгипті атакувала холодна стихія - де була спека, лежить лід: багато загиблих

Знай.ua писав, Джека насправді не було, а Роуз "пишечка"? Як виглядали люди, які стали прообразами героїв "Титаніка"