У мережі розповіли історію дівчини з Бразилії, яка витратила близько 300 тисяч доларів на те, щоб зробити собі нові сідниці. Все було добре, але, до певного моменту.

Справа в тому, що Стар Делгілайс була завжди незадоволена своєю зовнішністю, і хотіла це виправити.

Перетворюватися вона почала як тільки їй виповнилося 18 років. Переробила практично все, і на ці процедури у неї пішло приблизно 300 тисяч доларів.

Стар Делгідайс, фото: вільне джерело
Стар Делгідайс, фото: вільне джерело

Дівчина змінила форму носа, губ, вилиць, вставила в груди імпланти, а також видалила ребра. В один момент вона зважилася ще й на збільшення сідниць.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заради цього вирушила до Туреччини, де їй запропонували занадто маленькі на її погляд імпланти. Стар Делгілайс мріяла, щоб вони не поступалися за розмірами Кім Кардашьян.

Стар Делгідайс, фото: вільне джерело
Стар Делгідайс, фото: вільне джерело

У підсумку вони виявилися в два рази більше, ніж було рекомендовано спочатку. Операція коштувала 20 тисяч доларів, і спочатку все було добре. Однак, в один момент вона все ж пошкодувала про це.

Через кілька місяців попа жінки стала особливо важкою, і її сідниці втратили чутливість, і обвисли.

Стар Делгідайс, фото: вільне джерело
Стар Делгідайс, фото: вільне джерело

"Я перенесла величезну кількість операцій і люди часто обертаються мені услід. Але мене це зовсім не хвилює. Мені подобається те, як я виглядаю і думаю, що ніколи не зупинюся, тому що пластика вже стала частиною мене" - розповідала вона лише кілька років тому.

Зараз любителька пластики шукає хірурга, які виправили б ситуацію, і усвідомила, що вона переборщила з усім.

Нагадаємо, що почав кришитися зсередини: дівчина позбулася носа через фатальну випадковість, але не засмутилася-тепер про неї знають всі

Раніше собщалось, що мужчіни масово кинулися збільшувати груди і відрізати зайве: серйозна конкуренція жінкам-перед цими красенями не встояти

Також, українці просять скасувати обов'язкову строкову службу: "це знущання над чоловіками"