На банани в українському магазині поскаржилися клієнти. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі Народний Ревізор.

На українські продуктові магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

Цього разу подія трапилася у Львові. Дівчина опубилковала кілька фотографій, на яких показала куплені банани. Якщо подивитися на них незамутненим поглядом, то здається що ці фрукти гнилі. Проте Українка вважає, що їжа заражена бактеріальною інфекцією, а значить що споживання такого фрукта може привести до зараження.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Щось новеньке. Дівчина купила банани, які всередині виявилися не гнилими, а зараженими незрозумілою хворобою (попередньо бактеріальною)", - повідомляє телеграм-портал.

Раніше ми писали про те, що на студента обвалилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови

Нагадаємо, 150 гривень за 500 грам і половина в коробці-гнила: українці показали шалені ціни на "елітну" полуницю

Як повідомляв Знай.uа, украінець нарвався на хамство в магазині через"безцінну" ковбасу- "міняй зовнішній вигляд, манери, говір"

Також портал Знай.uа писав, що шустрая миша перевірила якість продуктів у вітрині супермаркету замість Ольги Фреймут: "Новий Ревізор"