Український футболіст привітав з Новим роком російських друзів-шампанське під виступ Путіна.

Український футболіст Олег Міщенко, який колись виступав за юнацьку збірну, став фігурантом гучного скандалу через своє привітання в новорічну ніч. Відео, яке обурило українців, він розмістив на власній сторінці в соцмережі Instagram.

Володимир Путін, кадр з відео
Володимир Путін, кадр з відео

NASA повідомило про наближення до землі небезпечного астероїда розміром з автобус: "посадка" - в Різдво

Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору NASA, яке безпосередньо підпорядковується Президенту США, повідомило, що біля нашої планети пролетить астероїд розміром з автобус. В агентстві уточнили, що астероїд пролетить повз Землю в четвер, 6 січня, 2022 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Астероїд, скріншот: YouTube
Астероїд, скріншот: YouTube

Третє щеплення, "локдаун" і зустріч "Омікрона": у МОЗ показали, до чого готують українців на зиму 2022.

Відомо, що щеплення в першу чергу будуть робити людям старше 60 років. Однак щеплення ніяк не вплине на продовження сертифіката про вакцинацію – його дія триватиме 270 днів.
І ще одна важлива інформація від МОЗ, про яку вже говорив Данилов у підсумках засідання РНБО – з другої половини січня 2021 року і в лютому може початися нова хвиля коронавірусу, але цього разу у фокусі – штам "Омікрон".

Олексій Данілов, facebook.com/president.gov.ua
Олексій Данілов, facebook.com/president.gov.ua

Макс Тарапата опинився в ліжку один після близькості з "Холостячкою" Златою Огневич: "досить бігати"

Максим Тарапата безумовно є одним з найяскравіших учасників другого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого він боровся за серце виконавиці Злати Огневич.

Чоловік так і не виявився її коханою людиною, бо в кінці вона вибрала Андрія Задворного і помилилася, так як у нього пропали до неї почуття.

Макс Тарапата, фото: Instagram
Макс Тарапата, фото: Instagram

Українець виліз на головну ялинку майже без рук: Новий рік продовжив святкувати в поліції

Чоловік урізноманітнив святкування не тільки своє, а й інших людей на площі, поки обертався на ялинці. Згодом він, звичайно ж, був затриманий представниками правоохоронних органів, але настрій очевидцям підняв. Українці викликали для нього рятувальників, так як самостійно вибратися з новорічного "полону" йому не вдалося.