Новий рік можна вважати невдалим, якщо в будь-якому українському містечку не відбудеться курйозний випадок.

Наприклад, у Києві невідомий чоловік протаранив стовп на спортивному автомобілі Mustang, розбив таким чином машину, але це його не зупинило, тому він поїхав далі і потрапив на камери очевидців. Але зараз мова піде про іншого українця, який відзначив свято на новорічній ялинці в одному з районів Кривого Рогу.

Ялинка, фото: Знай.ua
Ялинка, фото: Знай.ua

Він урізноманітнив святкування не тільки своє, а й інших людей на площі, поки обертався на ялинці. Згодом він, звичайно ж, був затриманий представниками правоохоронних органів, але настрій очевидцям підняв. Українці викликали для нього рятувальників, так як самостійно вибратися з новорічного "полону" йому не вдалося. Їх допомога не знадобилася, а поліцейські з'ясували, що чоловік перебував у наркотичному сп'янінні, було відкрито адміністративне правопорушення.

Чоловік на новорічній ялинці, скріншот: Youtube
Чоловік на новорічній ялинці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Відмінно зазначив, зате яка історія", "Він благополучно спустився, до приїзду рятувальників", "Молодець мужик, так тримати", "Це Холланд, Гарфілд або Магуайр?", "Пощастило людині, є що згадати", "Людина павук: Немає шляху додому", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, тепер не потрібно чекати 8 березня: де в Києві знайти пункти утилізації ялинок, карта

Як повідомляв "Знай.ua", в центрі міста загорілася новорічна ялинка: стовп чорного диму пішов у небеса

Знай.ua писав, ось так виглядають непотрібні ялинки, які українці не встигли купити до півночі: Кладовище домашніх дерев