У Казхстані згоріла новорічна Міська Ялинка. Про це повідомляє Instagram-портал Департаменту з надзвичайних ситуацій Жамбильської області.

Подія трапилася в місті Тараз в ніч з 31 грудня по 1 січня. Там на площі Арбат опівночі загорілася ялинка.

Вогнем була охоплена площа на п'ятнадцять квадратних метрів. Через п'ятнадцять хвилин пожежа була загашена.

" 1 січня 2022 року о 00-06 годині у місті Тараз, на площі "Арбат", сталася пожежа штучної новорічної ялинки, на площі 15 кв.м. пожежу локалізовано о 00-15 та ліквідовано о 00-20. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі-з'ясовується виїжджали: ДЧС 14 співробітників і 4 од.техніки", - повідомляє Департамент з надзвичайних ситуацій Жамбильської області.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім цього, в телеграм-порталі "підйом" було опубліковано відео події. На кадрах можна побачити величезний стовп чорного диму, який піднявся в небо в результаті пожежі.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.