На державний "ПриватБанк" практично щодня скаржаться десятки українців, бо їх не влаштовують деякі функції, робота служби підтримки або дії під час екстрених ситуацій.

Наприклад, на сайті "Мінфіну" з'явилася інформація, що 22 грудня 2021 року, в Херсоні, в маршрутці у людини вкрали телефон. Користувач відразу ж звернувся в правоохоронні органи із заявою, але ось допомагати з пошуком смартфона українці відмовилися.

Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Тоді жінка зателефонувала до служби підтримки "ПриватБанку", бо з її картки практично за допомогою одного дзвінка шахраї змогли зняти всі кошти.

"Коли я користувалася Приват24-з мене вимагали пароль, пінкод. Я думала що паролі, коди, цифровий підпис відомі тільки мені. Служба безпеки Привату так і не змогла пояснити мені як це сталося. Зате пояснили, що повернути кошти на кредитку, які вони віддали в руки шахраям доведеться мені", - пише користувач в негативному відгуку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, відео You tube приват
Скрін, відео You tube приват

Представники "Приватбанку" відразу ж відповіли на це повідомлення і заявили, що і клієнт теж повинен піклуватися про безпеку своїх грошових коштів. Їй потрібно було відразу ж звертатися в службу підтримки, щоб їй могли допомогти.

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін
Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, коли потрібно терміново блокувати свою картку "Приватбанку": фахівці назвали ситуації

Як повідомляв "Знай.ua", уряд спростило процедуру отримання "Пакету малюка": у Мінсоцполітики пояснили, що змінилося

Знай.ua писав, в "Дії" з'явилася нова послуга для українських батьків: компенсація за "пакет малюка" в пару кліків