29 грудня 2021 року, на засіданні Кабінету Міністрів України, було прийнято рішення, без обговорення, про порядок встановлення заборони або обмеження на переїзд або зміну місця проживання, у разі введення воєнного стану на території нашої країни.

Згідно з цим документом, заборона буде введена на підставі президентського указу при дії воєнного стану (несприятливі фактори військового характеру, які створюють серйозні загрози) як в окремих місцевостях, так і у всій країні.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

У затвердженому порядку сформульовані обґрунтування, а також вказані терміни введення обмежень, перелік громадян, яких рішення стосується, та інші заходи для забезпечення виконання указу глави держави. Але ж розмови про це почалися ще в кінці листопада, коли колишній народний депутат Віктор Ляшко повернувся на телебачення, щоб заявити, що вже з 1 грудня нібито буде введено воєнний стан на два місяці.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський відразу ж відреагував на цю недостовірну інформацію і зізнався простим українцям, що подібні висловлювання шкодять державі а не потрібно проти нього вести війну. Він також зазначив, що навіть розмова про це в офісі президента не проводилася.

Нагадаємо, військовий призов в Україні 2022 року: хто звільняється від служби в ЗСУ або залишиться в запасі

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська порадила українцям, які продукти не зашкодять здоров'ю: від чого краще відмовитися не тільки на Новий Рік

Знай.ua писав, Володимир Зеленський знайшов приклад сильного українця - хлопець гідний наслідування: "його бажання здійснилося"