2022 рік не за горами, і у кожного на майбутній рік є свої плани, бажання, і цілі. У цьому матеріалі ми розповімо про декілька новорічних ворожінь, які допоможуть вашим мріям здійснитися.

Абсолютно немає нічого ганебного в тому, щоб дізнатися заздалегідь, як скластися ваша доля в майбутньому році. Деяких це не тільки не лякає, але і розбурхує, і дає привід задуматися про те, чого ви хочете отримати від життя.

Ворожіння, скріншот: YouTube
Ворожіння, скріншот: YouTube

Ось наприклад, можна поворожити на вдалий рік в майбутньому році. Для цього потрібно поділити звичайний зошитовий лист на 9 квадратів, і написати в кожному з них свої заповітні бажання. Це може бути що завгодно, від особистого життя, до якихось матеріальних цінностей.

Далі берете маленьку копієчку, зігріваєте теплом свого тіла, і з закритими очима підкидаєте вгору над листом. На той квадрат, на який вона впаде, того і варто очікувати зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН

Також, можна довірити такий вибір своєму домашньому улюбленцю. Перед кішкою або котом покладіть дев'ять аркушів або карток з написами, і той, на який він настане першим, то вас чекає в майбутньому році. Якщо вихованець спокійно лягає відразу на кілька карток, це означає, що вам крупно пощастило.

Ворожіння на бажання. Цей спосіб стане в нагоді для тих, хто вміє чекати. Потрібно написати три або п'ять бажань на окремих листочках, і закопати їх в ящику для розсади. Над кожною мрією необхідно посадити невелику цибулину або боб. Далі йде стандартне залицяння за посівом, і як тільки з'явиться перший проросток, потрібно подивитися, що це за бажання всередині. Саме воно і зобов'язане збутися в Новому році.

Ворожіння на Різдво, kiev.informator.ua
Ворожіння на Різдво, kiev.informator.ua

Також, є ворожіння на ім'я хлопця. Наприклад, в новорічну ніч необхідно вийти на вулицю, і попросити незнайомця назвати будь-яке чоловіче ім'я, яке йому прийде в голову. Якщо людина відмовиться, значить, в цьому році не доля зустріти судженого.

Нагадаємо, що "Нова пошта" змінює графік роботи: встигніть забрати посилки до свят і 2022 року

Раніше повідомлялося, що похмілля або метеочутливість? Календар магнітних бур у січні 2022 року

Також, Знай.ua писав, ідеальний спосіб, як розкрити правду про Дідуся Мороза своїм дітям