Залишилося зовсім небагато годин до настання Нового 2022 року. Скоро ми почуємо новорічну промову президента Зеленського під яку загадаємо свої найпотаємніші бажання.

Редакція Знай.uа від щирого серця вітає Вас з Новим роком і бажає, щоб Чорний Dодяний Тигр виконав найсміливіші ваші мрії.

Але як же позувати для рідних? Що потрібно писати в смс-привітаннях або в Facebook?

Новий рік, фото: Знай.ua
Новий рік, фото: Знай.ua

Готуючись вітати найближчих людей з роком Тигра, необхідно спочатку дізнатися більше про символ Нового року 2022. Адже від цього буде залежати і текст привітання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тигр - це сильна і могутня тварина, яка може досягти своєї мети всього лише одним стрибком. Його не зупиняють перешкоди на шляху. Тому важливо, щоб привітання З Новим роком 2022 включали побажання досягнення поставленої мети, отримання енергії для нових починань і міцного здоров'я.

Також Тигр, як і всі з сімейства котячих, дуже допитливий за своєю природою. І він не зупиниться, поки не обійде своїм мокрим носиком все навколо. Тому, цілком логічним буде побажати свої близьким, колегам і друзям не зупинятися на дотигнутому, завжди йти вперед, удосконалювати свої навички і тримати вушка на маківці, як справжній котик. Ой, вибачте, Тигрик.

Рік Тигра, скріншот: YouTube
Рік Тигра, скріншот: YouTube

Ось власне і всі правила по написанню поздоровлень, а так само по усним "привітам" за святковим столом. Беріть їх на озброєння і тоді символ року точно не образить вас в 2022.