Не за горами Новий рік, тому в Україні стартував продаж новорічних ялинок. Середня ціна на вічнозелену красуню цьогоріч зросла на понад 30 гривень.

Про це повідомляють Факти ICTV.

Так, стало відомо, починаючи з середи, 8 грудня в Україні розпочався продаж новорічних ялинок. Хвойну красуню можна придбати в середньому за 105 грн. Варто зауважити, що ціна цьогоріч в середньому зросла на 30 гривень.

Однак на ринках ціна буде вищою. До прикладу, на столичному ялинковому базарі за метрову проситимуть до 200 гривень, а за двометрову - 400.

Продаж ялинок, скріншот з відео
Продаж ялинок, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хоча грудень тільки розпочався, й до Нового року ще три тижні, українці вже встигли придбати 50 тисяч дерев. Загалом же планують продати півмільйона святкових ялинок.

Варто зазначити, що де саме будуть ялинкові точки та коли, вирішуватиме кожне місто індивідуально. У Києві такі базари працюватимуть з 15 грудня і до Нового року.

Продаж ялинок, скріншот з відео
Продаж ялинок, скріншот з відео

У Національній поліції радять не зрубувати ялинки незаконно, адже штраф набагато більший, ніж офіційна вартість святкового дерева на ринку.

Нагадаємо, у Раді встановили триметрову ялинку, щоб потішити депутатів: як виглядає новорічна красуня. З'явилася фотографія зеленої триметрової красуні.

Також Знай писав, олів'є, банка сардин і борода Санта Клауса: Кошовий з "Кварталу 95" показав, як весело зустріти Рік Тигра. Комік і актор показали, як правильно потрібно зустрічати Новий Рік.

Раніше Знай повідомляв, що чекає на киян на Софійській площі під час святкування Нового року 2022. Став відомий комплекс заходів для підготовки до Нового року