Якось на початку грудня в Інтернеті з'явилися фотографії з одного з магазинів "Маркетопт" у Кременчуці, Полтавська область, по вулиці Воїнів Інтернаціоналістів, 6.

Там українці зафіксували продаж салатів і солінь у відкритому відео, але вже сьогодні — перед Новим роком ситуація повторилася. У тому ж місті, але вже в іншому магазині. Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні знімки і відео українців, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому супермаркеті або магазині.

Магазин, фото: Знай.ua
Магазин, фото: Знай.ua

"I знову # МаркетОпт продає відкритими салати і соління. Івана Приходька, 86/1. #Кременчук, Полтавська область", - йдеться у публікації.

Салати на відкритому повітрі, фото: Telegram
Салати на відкритому повітрі, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

При цьому, користувачі відреагували досить нейтрально через цю ситуацію. Вони звикли, що в цьому супермаркеті подібне купувати не можна і зовсім не бачать нічого протизаконного в тому, що салати і соління нічим не накривають.

"О боги, біда-то яка... Ці соління роблять в таких умовах, що піст взагалі ні про що", "А небо блакитне, море синє, трава зелена", "Ну і правильно роблять, що так продають", "Кременчук суворий, не очікував що настільки, що боїться відкритих салатів... хоча хто їх взагалі жере", "А спробувати?", - пишуть вони.

Салати на відкритому повітрі, скріншот: Telegram
Салати на відкритому повітрі, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Олена Зеленська порадила українцям, які продукти не зашкодять здоров'ю: від чого краще відмовитися не тільки на Новий Рік

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Ярославський з "МастерШеф" підказав геніальну заміну олів'є: рецепт салату з язиком і горошком на Новий Рік

Знай.ua писав, в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти - "Опіки, травми рук, очей та обличчя"