Астролог Олександр Зараєв назвав прикмети і ритуали для того, щоб залучити щастя в Новому році. Якщо зробити все правильно, то 2022 буде для вас неймовірно успішним.

Про це його новий пост на сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться гороскопом і різними прогнозами на найближче майбутнє.

Цього разу він заговорив про ритуали, які повинні будуть принести щастя в ваш будинок, і для цього потрібно зробити зовсім небагато. Наприклад, подаруйте рідним красиві гуртки, або ж будь-який посуд зі скла, кришталю або кераміки.

Також, астролог зазначає, що потрібно задобрити Тигра смачними закусками і красивим оздобленням столу. В такому випадку вам сильно пощастить в сферах життя, які ви побажаєте. Не забудьте покласти мандарини з гілочками і зеленими листочками. Це точно його приверне.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост астролога, фото: скріншот
Пост астролога, фото: скріншот

До слова, є цікава прикмета на наступний рік. Якщо заснути під бій курантів, то удача вас не покине цілий рік.

На щастя і удачі: спіткнутися правою ногою об поріг вранці 1-го січня. Можна зробити це спеціально.

Якщо з якоїсь причини рік для вас не вдався, то можна спалити в новорічну ніч Старий календар, і тоді з димом підуть всі нещастя.

Ворожіння, фото з відкритих джерел
Ворожіння, фото з відкритих джерел

У ніч на 1-е січня можна заманити любов в будинок. Під час бою курантів відкрийте вхідні двері і подумки вимовити: "входь, любов, будеш бажаним гостем!"

Новий рік 2021 в Україні, скріншот відео
Новий рік 2021 в Україні, скріншот відео

Якщо у вас є кіт, то потрібно впустити його в кімнату, де буде відбуватися саме застілля. І вважається, до кого першого кішка підійде після бою курантів, той буде щасливий весь рік.

Новий рік, Фото Pxhere
Новий рік, Фото Pxhere

Нагадаємо, що весь січень дві особисті планети Венера і Меркурій будуть перебувати в ретроградному Русі, - нумеролог Мусалян

Раніше повідомлялося, як не залишитися без голови на Новий рік або чому не варто запускати феєрверки

Також, гороскоп на 31 Грудня для всіх знаків Зодіаку