У чому потрібно зустрічати свята, щоб привернути до себе на майбутній рік і успіх і гроші. Експерти назвали кольори і вбрання, до яких Тигр буде благополучний.

Новий сюжет вийшов у програмі ТСН, що регулярно виходить на телеканалі 1 + 1. Там експерти розповіли про те, в якому вбранні потрібно зустрічати свято.

Поради в цьому дав Андре Тан. Чоловік зазначив, що для того, щоб рік Водяного Тигра пройшов успішно, потрібно щоб все блищало і мерехтіло. Ось, наприклад, своїй клієнтці він запропонував сукню з колекції.

Новий рік, фото: скріншот з відео
Новий рік, фото: скріншот з відео

Наряд весь в паєтках, а також, що найголовніше - кольору слонової кістки, а це повинно принести гроші в Новому році.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обмежуватися тільки блискучими тканинами в новорічну ніч дизайнер не радить, тому що є величезна кількість трендових кольорів, які також принесуть щастя в будинок.

Новий рік, фото: скріншот з відео
Новий рік, фото: скріншот з відео

"Чорний Колір, Білий, Синій-електричний, малиновий, жовтий і помаранчевий. Також не варто забувати ще про сірий, і про бежевий, вірніше, колір пісок Мальдів " - говорить Андре Тан.

Далі потрібно підібрати зачіску на свято, і як зазначає фахівець, в Новому році в моді мінімалізм і легкість. Наприклад, легкі хвилі без об'єму.

Новий рік, фото: скріншот з відео
Новий рік, фото: скріншот з відео

"Йдуть химерні укладання з зібраними волоссям, йдуть химерні обсяги. Все повинно бути мінімально, максимально природно. Нібито ти прокинулася, і вже вся красива " - каже стиліст Андрій Бойко.

Макіяж також важлива частина вашого образу. Можна зробити акцент на губах, це дуже модно в наступному році. Головне підібрати свій правильний відтінок червоного. Не варто забувати ще й про стрілках.

Новий рік, фото: скріншот з відео
Новий рік, фото: скріншот з відео

В результаті виходить неймовірний образ, який підійде точно кожному.

Нагадаємо, як вибрати солодкі мандарини до зустрічі Нового 2022 року? Топ порад від Інни Печерської

Раніше повідомлялося, що гАданія на Новий Рік 2022: як жінки дізнаються свого судженого відразу після бою курантів і чи вийдуть заміж

Також, як вибрати стиглий і смачний ананас до Нового року: 4 дієвих методу для визначення ідеального "хвостатика"