Стало відомо, що останнім часом чоловіки стали масово звертатися до пластичних хірургів з бажанням збільшити груди.

Міжнародна асоціація естетичної пластичної хірургії (ISAPS) провела відповідне дослідження і виявила, що чоловіки зацікавилися збільшенням грудей ще в минулому році, і такий "бум" триває і зараз. Про результати глобального дослідження естетичних і косметичних процедур йдеться на сайті компанія, передали в виданні "Голос Карпат".

За підсумками, в минулому році було зроблено 22 568 операцій по збільшенню грудей у чоловіків. В цілому це 1,4% від усіх аналогічних операцій у світі. Примітно, що надалі 2171 людей вирішили видалити грудні імплантати.

Всього в минулому році було зроблено 10,1 мільйонів хірургічних і 14,4 мільйонів нехірургічних процедур.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто відзначити, що збільшена груди у чоловіків може бути також через захворювання під назвою гінекомастія. Від нього страждає 30-50% представників чоловічої статі. Процес збільшення відбувається через накопичення жирової тканини або ж наявності гіпертрофії залоз. Розмір збільшеної чоловічих грудей може коливатися від одного до десяти см, середній показник – 4 см.

Цей естетичний дефект можна помітити і зовні, коли візуально видно невелика жінкоподібна груди, так і визначити на дотик.

Нагадаємо, як виглядав 42-річний красунчик Джейсон Момоа з "Гри престолів" до популярності: "Тільки краще став"

Як повідомляв Знай.uа, українці просять скасувати обов'язкову строкову службу: "Це знущання над чоловіками"

Також портал Знай.uа писав, що циганський барон відповів на питання про крадіжку і неосвіченість ромів: "Це вважалося гідністю"