Українцям показали відео з 84-річною пенсіонеркою Ніною, яка в свої роки змушена працювати консьєржем, мити дев'ять поверхів і чистити сніг всього за 140 гривень на місяць.

Невідомий чоловік прийшов до неї з камерою, вручив великий пакет з продуктами і дізнався, що вона доглядає за паралізованою дочкою, тоді як онук їй зовсім не допомагає. Але користувач вирішив звернути увагу на те, що саме Міністерство соціальної політики гордо заявляє про те, як пенсіонерів з 1 січня чекає чергове підвищення пенсій.

Пенсіонерка, скріншот: YouTube
Пенсіонерка, скріншот: YouTube

"Дочка паралізована, я її міняю, я її годую. Тут ось на плиті зараз приготую. Я працюю, дев'ять поверхів розчищаю. Зараз он сніг прибирала. Пенсія у дочки сильно маленька, я компенсую своєї. Я тут тільки ночую, вранці прибрала, а потім пішла дочку міняти, годувати, а потім знову приходжу сюди, тому що заходять люди, забувають Ключі. 140 рублів платять, по 7 рублів. Деякі по 10 грн, в місяць. Спасибі за допомогу, спасибі за те, що робите для людей. Як-небудь на своїх проживу", - каже пенсіонерка.

Пенсіонерка, фото: Знай.uа
Пенсіонерка, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після цих слів українець, крім пакету з продуктами, вручив їй ще 500 гривень, щоб хоч як-небудь допомогти.

Нагадаємо, пенсіонерка віддала шахраям 550 тисяч гривень, і все по телефону: довірливу бабусю схопив інсульт

Як повідомляв "Знай.ua", від 2 093 грн: у Мінсоцполітики заявили про 12 етапів підвищення пенсій, скільки українці отримають на руки в 2022 році

Знай.ua писав, різдвяне диво: пенсіонерка безкоштовно отримала купу сучасних приставок, онуки лопнуть від заздрості