Дружина президента Володимира Зеленського Олена намагається зробити життя в Україні кращим, періодично розповідаючи про свої досягнення в цьому плані або про те, що станеться в майбутньому, про важливі проекти, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік, але зараз вона опинилася в студії телепередачі "Сніданок з 1+1". Зараз вона вирішила розповісти українцям, чи можна і яким способом на Новий Рік почати харчуватися правильно.

Олена Зеленська, скріншот: YouTube
Олена Зеленська, скріншот: YouTube

Завдяки дослідженню Unicef в Швейцарії, стало відомо, що в шкільному буфеті 85% школярів купують собі самі кондитерські вироби без крему, 30% кондитерські вироби з кремом і 13% сосиски або щось подібне. У супермаркетах і магазинах ситуація йде трохи гірше. Там ще відбувається покупка цукерок, газованої води, чіпсів та інше. Газовані напої є причиною ризику розвитку раку, діабету, серцево-судинних захворювань, пошкодження зубної емалі, ожиріння, захворювань шлунково-кишкового тракту і проблем зі шкірою.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Здорова" тарілка, в цьому випадку, складається на 40-50% з овочів, фруктів, зелені, ягід і коренеплодів; 20-25% - яйця, птиця, риба, дичина, бобові та соєві продукти; 25-30% нешліфований рис, вівсяна крупа, перлова крупа, хліб, хлібці; 5-10% - жири (насіння, горіхи, нерафінована олія).

Нагадаємо, шамани влаштували дивний обряд з Володимиром Зеленським: "очистили" перед роком Тигра

Як повідомляв "Знай.ua", у Тищенко нахапалася? Перша леді Олена Зеленська заявила, що скумбрія коштує по 8 грн за кг

Знай.ua писав, Олена Зеленська відзвітувала про те, що зробила за 2021 рік для маленьких українців: "Міняємо культуру"