До Нового Року залишилося зовсім нічого, і варто пам'ятати, що в ту ніч відкриваються двері в майбутнє, і приходять різні знаки, передбачення і підказки. Як правильно гадати на любов і заміжжя в майбутньому році.

Багато жінок мріють вийти заміж, і роблять все можливе для того, щоб це сталося якомога раніше. Зараз ви дізнаєтеся, як правильно гадати на заміжжя.

Новий Рік. Фото: Апостроф.
Новий Рік. Фото: Апостроф.
Новий Рік. Фото: Апостроф.

Потрібно спочатку вилити в склянку з водою білок, і якщо він відразу опуститься на дно, то в Новому році жінка буде ще "холостячкою". А ось якщо білок залишився десь на середині поверхні, і були намальовані якісь фігури, то, можна сміливо вже підбирати плаття, так як пропозиція руки і серця не за горами.

ворожіння, скріншот з ыидео
ворожіння, скріншот з ыидео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

По фігурі можна також визначити характер майбутнього чоловіка. Якщо ви побачили вовка, то чоловік буде одноосібником, замкнутим і одинаком. У разі, якщо з білка з'явилася фігура кота, то вам може дістатися ласкавий, але дуже задумливий чоловік.

Випаде слон-бути твоєму звуженому спокійним і господарським. Якщо побачиш неживий предмет, теж добре.

Всякий транспорт вказує на те, що ви з чоловіком можете переїхати в інше місто, або ж зовсім країну.

Також є спеціальне ворожіння на любов. Потрібно сісти перед свічкою, і уявити, яким ви бачите свого майбутнього коханого. Все це намалюйте на листку паперу, складіть на чотири частини і в непрозорий пакет або сумочку. Все це кладете під подушку і лягайте спати. Вночі повинен приснитися чоловік, і його постарайтеся запам'ятати - як зовнішність, так і його дії.

Ворожіння, скріншот: YouTube
Ворожіння, скріншот: YouTube

Якщо він уві сні посміхався, то незабаром вас чекає роман, А якщо хлопець був в оточенні великої кількості народу, то знайомство відбудеться або ж в інтернеті, або ж на якомусь заході.

Якщо уві сні йдеш пліч-о-пліч з красенем, але ніяк не розглянеш його особи, готуйся до несподіваної зустрічі.

Нагадаємо, що як вибрати стиглий і смачний ананас до Нового року: 4 дієвих методу для визначення ідеального "хвостатика"

Раніше повідомлялося, що мандарини, "Іронія долі" і салюти: від яких традицій з СРСР потрібно відмовитися в Новий рік і чому

Також, що не можна дарувати на Новий Рік? Топ поганих презентів за версією українців