В передостанній день року на всій території України опадів спостерігатися не буде, однак морозне повітря щипатиме щічки українців.
Про це на своїй фейсбук-сторінці написала синоптик Наталка Діденко.
Так, стало відомо, що у четвер, 30-го грудня в Україні опадів не буде. Синоптик Наталка Діденко зазначила, що на дорогах спостерігатиметься ожеледиця, атмосферний тиск підросте.
Найближча ніч буде досить холодною, -4-10 градусів. А вже 30 грудня вдень очікується -1-5 градусів, у західних областях почнеться потепління, +1+5 градусів. Зазначається, що потепління впродовж 31 грудня та 1 січня пошириться на всю територію України.

Фото зі сторінки Наталки Діденко
Фото зі сторінки Наталки Діденко

У четвер, 30-го грудня опади у столиці малоймовірні. На дорогах ожеледиця. Вночі -8 градусів, вдень -4 градуси.
31 грудня - 1 січня очікується відлига, випадатимуть періодично мокрий сніг та дощ.

"Візьміть до уваги цей прогноз, усі хто бігатиме, ходитиме, їздитиме автомобілем, адже багато справ ще треба залагодити перед святами. А на Новий рік пересуватиметься від столу до столу. Атмосферний тиск скакатиме, ожеледиця підстерігатиме, мокрий сніг та дощ нервуватимуть водіїв та псуватимуть нове взуття - нам треба бути здоровими, із ясною головою та на міцних ногах", - зазначила синоптик Наталка Діденко.

Нагадаємо, дорожники поклали асфальт навіть не розчистивши трасу від снігу: "Нові технології". У підрядній організації проігнорували заборону Служби автодоріг проводити ремонт траси при несприятливій погоді

Також Знай писав, скандальний священник Олександр Дедюхін суперечливо закликав українців берегти себе взимку: "Ховати в таку погоду, приємного мало"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, олів’є і шуба за 960 гривень чи фаст-фуд? Яка альтернатива звичним новорічним застіллям