Священик з Полтави Олександр Дедюхін, який раніше вже потрапляв у поле зору преси через неоднозначні висловлювання, цього разу оригінально оцінив негоду і порадив землякам бути обережнішими на вулиці. Відповідна публікація з’явилася на його сторінці у соцмережі Facebook.

Він зазначив, що через заметілі й морози, які скували Україну, здійснювати похоронний обряд зараз проблематично.

"Ви там бережіть себе, бо ховати вас в таку погоду, приємного мало", - написав він, опублікувавши свій знімок з кладовища.

Публікація, непритаманна звичайному священнослужителю, викликала активне обговорення у соцмережах.

Скрін: Олександр Дедюхін, соцмережі
Скрін: Олександр Дедюхін, соцмережі

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Приємного?! Ааааа, отче!», «Турбота... своєрідна. Креатив у всьому. І Вам не мерзнути», «В таку погоду можна винести в садок і тримати там до відлиги. Не дякуйте! Це моя покійна мама так жартувала», «Зате тіло краще зберігається. Лежить собі, як живий», «М – Мотиватор», «Ок, а на коли планувати, щоб і Вам приємно було?», - підтримали жарт у коментарях українці.

Однак знайшлися й ті, хто звинуватив священика у лінощах і безбожності.

«Так не хороните! Вас же никто не заставляет!», «Батюшка погоды испугался. Гнева Божьего побойтесь», - обурюються вони.

Нагадаємо, Святої Варвари: прикмети, заборони, молитви та привітання з Днем Янгола.

Як повідомляв "Знай.ua", рятували від татар, плакали кров’ю, зціляли сліпих і дарували дітей: історії чудотворних ікон Львова.

Знай.ua писав, День Святого Миколая: кращі привітання для близьких у віршах і прозі