Стало відомо про інцидент, який стався в дитячому садку на території Російської Федерації. Вихователька вдарила хлопчика по обличчю і залишила лежати на асфальті.

Про це стало відомо завдяки ролику, який місцеві жителі почали поширювати по мережі. Після цього з'явилося повідомлення про те, що приватний дитячий сад в Кірові перевірятимуть після появи даних про можливе жорстоке поводження з дитиною на прогулянці, повідомляє прес-служба управління СК РФ по Кіровській області та прокуратури регіону.

На ролику показано, що вихователька поверталася з прогулянки разом з дітьми, як раптом, вдарила одного з них по обличчю, і грубо почала відштовхувати в сторону. Далі вона просто залишила лежати його на асфальті.

Все це зняли небайдужі жителі з балкона, і помістили ролик в мережу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"На місце виїхали співробітники слідчого управління, які в ході перевірочних заходів з'ясують всі обставини події. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення", - вказали в наглядовому відомстві.

Як відреагували на це батьки дитини, а також Чи не отримала травми дитина-невідомо. Залишається дочекатися офіційної інформації.

Варто відзначити, що випадки жорстокого поводження з дитиною досить поширена проблема, саме в приватних дитячих садах. Саме тому, в більшості з них встановлені камери, щоб в випадки чого, батьки змогли побачити, як поводилися з його дитиною.

Напмним, що відсутність місць і дисципліни: українці розповіли про переваги та недоліки дитячих садків

Раніше повідомлялося, що 2-річний хлопчик прийшов з дитсадка з розрізаним язиком, навіть копи такого не бачили

Також, у Мінсоцполітики назвали топ-5 небезпек для дітей у школі та за її межами: негайно звертатися до соцслужби.