Стало відомо, як виглядатиме цікавий електрокар, який вироблятиметься в Україні

Незважаючи на те, що Українська автомобільна промисловість зараз займає далеко не лідируючі позиції і представляє досить мала кількість автомобілів власної розробки, деякі рухи в цьому напрямку вже робляться. Нещодавно в мережі показали фотографії проекту" Країна", який створили в Україні. Про це повідомляє Інформаційний портал "Carakoom", повідомляв Hyser.

Країна. Фото: Carakoom
Країна. Фото: Carakoom

Так, в мережі з'явився дизайн електричного шутинг-брейку з України, у створенні якого брали хорватські та німецькі дизайнери. У найближчому майбутньому ця модель зможе стати на конвеєр одного з українських заводів.

Творці розповіли, що джерелом натхнення в розробці машини став знаменитий український літак Ан-225, який називається "мрія", тобто мрія, щось створене уявою і фантазією. Творці орієнтувалися на цей літак і розраховували створити щось близьке до його значущості і унікальності.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Країна. Фото: Carakoom
Країна. Фото: Carakoom

На відміну від багатьох інших рендерів українських автомобілів, у" Країни "немає ніяких візуальних відсилань до радянських або українських машин, машина хіба що віддалено нагадує"Таврію".

Передні фари являють собою широку смугу з трикутними світлодіодними ліхтарями. Під смугою знаходяться пара горизонтальних денних ходових вогнів, які вбудовані в блок чорного кольору, який імітує решітку радіатора.

На дверях автомобіля присутні виштамповки з великою кількістю трикутних западин, що продовжує мотив передніх фар. Задні ліхтарі також виконані досить цікаво, а заднє скло вигнуте.

Лобове скло перетікає в панорамний дах, яка тягнеться до задньої частини автомобіля. Правда, багажника, схоже в автомобілі не буде. Це можна вважати деякою жертвою на догоду дизайну.

Нагадаємо, що у мережі показали гібридний "Москвич", який розполохує водіїв

Раніше повідомляли, що українцям показали випробування над першими "запорожцями": унікальні ретромобілі, які "розірвали" СРСР

Також, у мережі показали фейкові кросовери ЗАЗ