Дівчина придбала миле крихітне кошеня, і зовсім не була готова до того, що трапилося потім. Лише через кілька місяців вона почала підозрювати, що її улюбленець – не зовсім звичайний. Свою історію дівчина розповіла в соцмережах, пише ukr.media.

Вже до року різниця в габаритах зі звичайними котиками кидалася у вічі всім — кошеня важило понад десяток кілограмів. У півтора роки воно перетворилося на півтораметрового звіра вагою в 15 кілограмів.

Крім звірячого апетиту, господиню турбує інша проблема – її котик почав гарчати ночами, як лютий пес. Сусіди вже цікавилися у жінки, якої породи її собака, що видає такі моторошні звуки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ветеринари припускають, що "малюк" насправді – дитя кота породи мейн-кун і норвезької лісової кішки.

«what would you name this cat? (як би ти назвав цього кота?)», - підписала власниця тарини фото, на якому тримає велетенського улюбленця на руках.

«Pointy. He looks a bit like my little,itsy, bitsy kitten. (Загострений. Він трохи схожий на моє маленьке, ситеньке, крихітне кошеня», - жартує один зкоментаторів, публікуючи відео із леопардом, який прогулюється квартирою.

Мейн-кун, фото pxhere
Мейн-кун, фото pxhere

"i have a norwegian forest cat (julius) and i rescued him cause i thought he was a pregnant female kitty, but then i took him to the vet and they were like no he’s just chunky and HUMONGOUS. like he’s not overweight, he’s just BEEFY and precious (he weighs 16 lbs lol) (У мене є норвежський лісовий кіт (Джуліус), і я врятувала його, тому що думала, що він вагітна самка, але потім я відвела його до ветеринара, і виявилося, що він просто кремезний і мязистий. Ніби він не має зайвої ваги, він просто важкий (він важить 16 фунтів, лол)», - зазначає ще одна читачка.

Нагадаємо, що від 340 до 5100 гривень: за що можуть штрафувати власників вівчарок, бульдогів і навіть долматинців, нові правила Кабміну

Раніше повідомлялося, що у Києві чоловік викинув цуценят з вікна багатоповерхівки, так як вони йому не потрібні - тепер загрожує 3 роки в'язниці.

Також, в Україні запрацював зоозахисний закон: за залишених собак у машині почнуть штрафувати