Для всіх українців, які планували полетіти на новорічні свята до "теплих країв", але щось пішло не так, і Ви залишилися вдома, з'явилися дуже цікаві новини. Потрібно пам'ятати, що "все що не робиться, все на краще!".

Так, групу українських туристів, які оплатили номери в єгипетському готелі Albatros Sea World Marsa Alam, на місці відмовилися поселяти і запропонували провести частину відпустки в іншому, більш дешевому готелі, посилаючись на брак місць.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Facebook журналіста Дениса Казанського.

Українці застрягли в Єгипті на свята, скріншот: YouTube
Українці застрягли в Єгипті на свята, скріншот: YouTube

Цю поїздку організовувала компанія ANEX Tour Ukraine, яка, на думку мандрівників, може бути винною в ситуації. У коментарях користувачі мережі припустили, що мова йде про овербукінг – коли туристичний оператор продав своїм клієнтам місць в готелях більше, ніж є насправді.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Казанський написав, що українських громадян, які потрапили на "розлучення", – 25, включно з сім'ями з дітьми.

"Селити людей відмовляються і пропонують жити в іншому готелі, набагато гірше і дешевше. Не хочеш - ночуй на вулиці", - зазначив журналіст.

За його словами, туристи звернулися до свого оператора, але на ранок 29 грудня ANEX Tour Ukraine клієнтам не відповідав і своїх представників в готель не відправляв.

Раніше повідомляли, заробітчани застрягли на польському кордоні і не можуть дістатися додому на свята: 14 годин на холоді, без нормальної їжі і води.

Як повідомляв Знай.uа, без снігу, зате в Іспанії: куди найчастіше відлітають українці на новорічні свята, і скільки це коштує.

Знай.uа писав, куди полетіти на Новий рік за "гарячою" ціною: Єгипет, Грузія, Ірландія – як заощадити.