Вже через кілька днів люди будуть зустрічати Новий 2022 рік, і всі вірять, що він принесе мир на нашу землю, закінчення пандемії, і просто благополуччя. А ось що говорила про це Ванга свого часу.

Жінка пішла з життя приблизно 25 років тому, але по Зараз день знаходять деякі передбачення жінки на майбутнє. Борис Кючуков запевняє, що у нього є записи, в яких йдеться про події майбутнього року.

Ванга, фото: скріншот з відео
Ванга, фото: скріншот з відео

Чоловік був одним з тих, хто в 1993 році прийшов до Ванги, щоб дізнатися свою долю і майбутнє. Ясновидиця тоді в точності передрекла його долю.

"Вона сказала:" Не впадай у відчай, все у тебе зміниться. Пройдуть роки, і ти в своїх пригодах будеш не один. Потечуть річки з винограду". Сталося так, що через рік мені запропонували старовинну виноробню, яка належала нашому роду, а потім перейшла ЦК партії" - начао розповідь чоловік.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ванга, скріншот: YouTube
Ванга, скріншот: YouTube

Також, він додав, що практично 30 років тому запитав у неї про події, які торкнуться всього світу. Пророцтва були записані в блокнот, і зовсім недавно він усвідомив, що людство може чекати переломний момент в історії.

Перша подія очікується в дзеркальну дату - 2 лютого 2022 року. У цей день за його словами має статися щось страшне: "проллється вогняний дощ. Дракон вивергне полум'я, і потечуть вогняні сльози", — зачитав він нібито передбачення Ванги.

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Торкнулися передбачення і технологічного розвитку. Він зазначив, що люди будуть чути повітря, і телефони будуть більше не потрібні: "ліва рука стане як машина, будемо отримувати інформацію і передавати. Махнемо рукою - і все побачимо як в телевізорі. Струм не буде потрібен. Люди зріжуть дроти".

Нагадаємо, що кум Ванги передав передбачення про спалах хвороби з минулого

Раніше повідомлялося, що доомбо-оберіг з булавочки і гудзики: кращий захист від лихого ока, заздрості і псування

Також, ередскісаніе Ванги розгадали через 25 років після загибелі