Жінки запустили тренд "проти" військовозобов'язаності в Україні: хтось збирає валізи, а хтось п'є

Представниці прекрасної статі змушені стати на облік. Це породило багато обурення серед простих жителів. Але і багато гумору, як в TikTok. Там зараз набирає популярність новий тренд серед українок, які демонстративно збирають валізи, нецензурно про це висловлюються або ж підійшли до цього питання з гумористичної точки зору.

"Знімаю це відео. TikTok покажи мене Верховній Раді, мені 55 років, я повинна йти, на військовий облік ставати, щоб потім йти і своїм тілом захищати їх дружин і дітей. Не тільки я одна, а тисячі жінок в Україні. Вони що, взагалі ох * їли там? Я збираю свій чемодан, показую... у мене вже квитки є, Я їду. Я не хочу жити в цій Д*бильной країні, де я не можу зробити ремонт в будинку своєму", - говорить одна жінка.

Жінки в українській армії
Жінки в українській армії

Українські заробітчани поспішали на Різдво до рідних, але загинули в ДТП: не доїхали додому кілька кілометрів

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У суботу, 25 грудня, 42-річна українка і 20-річний хлопець прямували на машині Seat Leon в бік України, як несподівано жінка-водій не впоралася з керуванням на повороті і злетіла в кювет, врізавшись в бетонний міст. І водій, і пасажир на задньому сидінні отримали травми несумісні з життям. Ще одна людина, яка в момент дтп перебувала на передньому сидінні, бореться за своє життя в лікарні.

Машина розбилася менш ніж за десять кілометрів від кордону із Закарпаттям. Як пізніше з'ясувалося, українці поверталися додому із заробітків на новорічні та різдвяні свята. Ймовірна причина аварії в стані дороги і погодних умовах, але подробиці все ще розслідуються поліцією.

Аварія в Словаччині, фото Polícia SR-Košický kraj
Аварія в Словаччині, фото Polícia SR-Košický kraj

Алла Пугачова пообіцяла "вийти заміж за гея", у Галкіна округлилися очі: "Жінка хоче...."

Інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі російської журналістки Ірини Шихман, який називається "А поговорити?", і ось, вона на зйомки покликала Максима Галкіна. Знімали у них в будинку з Аллою Пугачовою, а також на гастролях шоумена. І ось, Ірина Шихман читає один з фактів про Примадонну, який може бути помилковим.

"Алла Борисівна обіцяла шведському телевізійному ведучому заспівати з геями, що і було, і вийти заміж за гея".

Максим Галкін відразу ж зазначив, що це точно не правда, так як такого навіть в думках вона не могла допустити.

"Ну це фігня повна. Я не думаю, що будь-яка жінка хоче вийти заміж за гея" - лаконічно відповів чоловік.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото з Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото з Instagram

Синоптик Наталка Діденко попередила українців про складні погодні умови 28 грудня: рясний сніг, хуртовини та снігові замети

Наталка Діденко попередила, що в цей день прогнозуються максимально неприємні погодні умови - рясний сніг, хуртовини і снігові замети. Опади очікуються в західних, східних і південних областях, а ось в північній частині зима трохи послабить свою хватку.

28 грудня без ожеледиці також не обійтися, так що варто бути гранично обережними на дорогах і слідувати всім правилам безпеки.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Надя Дорофєєва зізналася, хто з дружин Потапа лякав її більше всіх: боялася ще до весілля з Дантесом

Інтерв'ю було опубліковано на YouTube каналі Марії Єфросиніної, яка вирішила записати ролик з Іриною Горовою про її бізнес, і про те, як їй вдається управляти всім цим. Також, інтерв'юер вирішила взяти коментар у Наді Дорофєєвої, яка з нею співпрацює вже більше десяти років. Марія запитала у артистки, чи боялася вона Ірину Горову, або можливо продовжує це робити донині.

"Так, я Іру дуже боялася, як тільки я переїхала до Києва. Я пам'ятаю, що коли я познайомилася з Ірою, я зрозуміла, що Боже, мені буде нелегко. Це була моя перша думка" - розповідає Надя.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram