Відомий український синоптик Наталка Діденко повідомила, якої погоди очікувати українцям у вівторок, 28 грудня.

Новий пост з'явився на її сторінці в соцмережі Facebook, де вона регулярно розміщує докладні прогнози погоди для жителів усіх областей України.

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

Наталка Діденко попередила, що в цей день прогнозуються максимально неприємні погодні умови - рясний сніг, хуртовини і снігові замети. Опади очікуються в західних, східних і південних областях, а ось в північній частині зима трохи послабить свою хватку.

28 грудня без ожеледиці також не обійтися, так що варто бути гранично обережними на дорогах і слідувати всім правилам безпеки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

Що ж стосується Києва, тут все набагато спокійніше. Сніг хоч і випаде, але не у великих кількостях. Але, при цьому мороз ще триматиметься - вночі до -10, вдень близько -5 градусів.

"Що на Новий рік? 31 грудня - 1 січня очікується відлига і висока, з "плюсами", температура повітря, часом дощ та мокрий сніг. Підготуйте святкові парасолі)" - написала Наталка Діденко.