Самотня жінка була приголомшена своїм недавнім побаченням у Tinder після того, як чоловік запропонував розділити рахунок навпіл, хоча він замовив більше, ніж вона. Відповідний ролик вона опублікувала в "Тікток".

Марина, яка в даний час проживає в Дубаї, завантажила відео, в якому пояснює своє розчарування після того, як вона замовила дві страви з меню, а її супутник замовив більше шести.

"Отже, я на цьому побаченні з хлопцем, і ми сидимо в ресторані, він замовляє собі рибу, салат, гарнір і закуску, кілька келихів червоного вина і так далі. А я з'їла щось на зразок невеликого салату і випила один коктейль», - пояснює Марина, закочуючи очі.

Побачення, скріншот: YouTube
Побачення, скріншот: YouTube

"Потім приходить рахунок, і я запропонувала заплатити за себе. А він сказав: » Так, звичайно, давайте зробимо 50/50»", - поскаржилася дівчина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті Марина досі засмучена тим, як пройшло її побачення.

«50/50? Ти серйозно? Ні за що. Я не збираюся платити 50/50 за один невеликий салат і коктейль!",- відповіла вона своєму невдалому бойфренду.

@marina_in_dubai

Can we stop this, please? 😩 #russian #russiangirl #russianaccent #russiantiktok #viral #tiktoker #fyp #foryou #viralvideo #fypp

♬ original sound - Marina

З тих пір відео було переглянуто понад 80 тисяч разів і викликало обурення у всьому світі.

"Я ні за що не плачу. Це побачення", - прокоментувала одна з глядачок.

"Тікай!", - пожартував інший коментатор.

"Як, чорт візьми, він міг подумати, що це було справедливим рішенням?», - написала ще одна жінка.

Але не всі були на боці Марини, і деякі називали жінку»розпещеною".

"Фемінізм, рівність і все таке... тільки поки на вашу користь, вірно?», - прокоментував один чоловік.

"Не вважайте нормою, що хлопці зобов'язані платити за все", - написав інший.

Нагадаємо, що чоловік прикидався лікарем-гінекологом і влаштовував огляди жінкам онлайн.

Раніше ми повідомляли, що 21-річна дівчина втратила іграшку в попі, намагаючись здивувати хлопця.

Крім того, дівчина поїхала до незнайомця в Мексику в гонитві за любов'ю і хлопець її "знищив": "Пощастило, що залишилися органи".