Потяг "Укрзалізниці" загорівся просто в дорозі: пасажирів вивели на сніг о 4 ранку

Подія трапилася 26 грудня у Львові на площі Двірцевій, 1 у поїзді "Київ-Ужгород". Про подію були повідомлені відповідні служби о 03: 57.

"До місця виклику виїхали рятувальники 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області",- повідомляють прес-служба ДСНС.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

Українців готують до нового зростання тарифів-ціна на гарячу воду може підскочити на 10% в 2022 році

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Всіма тарифами, які стосуються водоканалів та інших підприємств, що займаються водовідведенням і водопостачанням, займається НКРЕКП (Національна комісія з регулювання енергетики і комунальних послуг). Тому відомо, що ціна може відрізнятися в залежності від регіону, а також постачальника. 9 червня було зареєстровано постанову Кабінету Міністрів України №586, відповідно до якого вартість води може зрости на 11% з похибкою в 3% (в обидві сторони).

Комуналка, скріншот: Youtube
Комуналка, скріншот: Youtube

Що не можна дарувати на Новий Рік? Топ поганих презентів за версією українців.

Менш ніж через тиждень настане Новий 2022 рік, який буде перебувати під впливом чорного водяного Тигра. Продумані українці вже закупили подарунки для друзів і родичів, але є і любителі прокрастинувати, які відкладають все на останній момент.

Новий 2022 рік, фото Знай.uа
Новий 2022 рік, фото Знай.uа

Як приготувати ідеальний "наваристий" червоний борщ без втрати смаку і кольору: ніяких магазинних заправок

Як зварити борщ "наваристий" і зберегти яскраво-рубіновий колір? Колір готового блюда формує правильно приготована піджарка і один інгредієнт-записуйте!

Для приготування піджарки потрібно: терта морква; нашатковану цибулю; терта буряк; томатна паста, оцет, спеції.

Червоний борщ, скріншот: YouTube
Червоний борщ, скріншот: YouTube

Оля Полякова в Буковелі, а Віктор Павлік повернеться до дружини-українські зірки розповіли, на що зважилися в Новий Рік

Астропсихолог Марія Онищенко радить провести святкування, наприклад, в замку, вишуканому готелі, в бальному залі, в театрі або якомусь палаці. Але більшість українських артистів зізнаються, що святкуватимуть або на роботі, або в колі рідних.

Зірковий детектив шоу "МАСКА" Оля Полякова, наприклад, поїде працювати в Буковель, її дочка-Маша зібралася з друзями гуляти по Львову. Віктор Павлик і Наталія Холоденко зустрінуть свято в колі рідних.

Скрін, відео YouTube Полякова
Скрін, відео YouTube Полякова