Починається зворотний звіт до Нового року - понеділок, 27 грудня 2021 року, тримає українців в напрузі, чи буде холодно 31 і 1 числа, чи збережеться сніг-невідомість і тільки.
Синоптики вже ознайомилися з ситуацією, яка відбудеться в понеділок, 27 грудня. За їхніми даними, по карті Укргідрометцентру можна побачити, що сильних холодів не буде ніде, але ось тепло точно обійде українців стороною. Відомий синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на 26 грудня.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

"Сьогодні грілися, (завтра в понеділок) знову будемо мерзнути. І ще виробляти всілякі піруети на льоду! Тому що, температура повітря вже поповзла вниз, до "мінусів". Тому буде дуже слизько! Дорогі водії, пішоходи і співчуваючі - морози повертаються. Нинішні опади західних і центральних областей змістяться в неділю на південь і південний схід України - мокрий сніг, дощ, налипання мокрого снігу", - пише вона в публікації.

У понеділок, 27 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -8℃ ...+3℃ вдень і -14℃ ...-1℃ вночі у всіх областях. Більш холодно буде жителям східних регіонів, в південних областях ситуація трохи краще. Вітер на рівні 3-8, 5-10 метрів в секунду (північно-східного, східного і південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -4℃ ...-6℃ вдень, вночі -10℃ ...-12℃.

Прогноз погоди на 27 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 27 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, шапка і шуба не врятують? В Україні встановлено "морозний рекорд", кому доведеться мерзнути в -30

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.ua писав, українців попередили про різку зміну погоди з похолоданням до -18: коли і де чекати морозів