Вже більше двох тижнів на всій території України діє законопроект, що забороняє безкоштовне поширення пластикових пакетів в супермаркеті - тепер люди змушені платити від десяти копійок за "кульок".

Хтось адекватно сприйняв цю ситуацію, бо боротьба за екологію набагато важливіше однієї-двох витрачених гривень. Тим більше, що завжди можна обзавестися багаторазовими сумками, сіточками та інше. Однак є і люди, які вирішили зробити виклик державі і супермаркетам. Вони спеціально викладають гори брудних овочів, фруктів на стрічку, лаються з працівниками магазинів і всіляко демонструють своє невдоволення з приводу прийнятого законопроекту. А зараз в одному з магазинів помітили винахідницю хорошого лайфхака.

Пакет. Фото: Закупівлі
Пакет. Фото: Закупівлі
Пакет. Фото: Закупівлі

"Це було тільки що на моїх очах. Тітка купила заморожений хек. Штрих код тримала в руці. Рибу додому понесла в руках. Я багато бачив, але таке вперше", - пише Євген Істребін в публікації.

Користувачі знову розділилися на два табори, і бо хтось висміює її ощадливість, а інші вважають, що 10 копійок для когось занадто багато.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Пластиковий пакет, скріншот: YouTube
Пластиковий пакет, скріншот: YouTube

"Для риби і м'яса пакети безкоштовно!", "Неекономно, треба було дочекатися, поки розморозиться", "Ну і що? Заморожена риба, нічого там страшного немає", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, капусту в колготи, а помідори в шкарпетки: українець показав, як можна обійтися без пластикових пакетів

Як повідомляв "Знай.ua", хитромудрі продавці замінили платні пакети з пластику на авоськи - небезпечні навіть для птахів: "Наплювати"

Знай.ua писав, українцям показали, як продавці м'яса обводять їх навколо пальця: індичка по дорозі додому "схудла" майже на чверть